Miksi nettilehtinen?

Moni, oikeastaan suurin osa tavallisista kristityistä ei saa mihinkään omia pieniä kirjoituksiaan, kuviaan tai runojaan. Ehkä on iso kynnys niitä edes lähettää, tai on ollut monenlaisia pettymyksiä. Kuitenkin me olemme jokainen arvokkaita Jumalan lapsia, joille on kullekin annettu erilaista jaettavaa. Toinen syy nettilehtiseen lienee siinä, että vuorovaikutus merkitsee itselleni kovin paljon.

Ajattelen, että tämä lehtinen voisi olla arkinen ja rohkaiseva. Lehteen saisi kirjoittaa myös nimimerkillä. Minuun saa yhteyden esim. yhteydenottolomakkeella tai kommenttikentän kautta. En julkaise kommentteja, mutta otan yhteyttä niiden perusteella. Myös sosiaalisesta mediasta minut tavoittaa hyvin.

Toivon, että jo etusivun kuva voisi olla paljon antava. Tämän alapuolelle laitan sitten selkeät linkit kirjoituksiin, joiden yhteydessä voi myös olla kuvia.

Tämä nettilehtinen ei mainosta eikä kerää rahaa. Näkyviin ei tule linkkejä muille sivustoille. En myöskään pidä mitään kirjaa itselleni vieraammista henkilöistä, jos he tarjoavat materiaalia Armo kantaa -nettilehtiseen. En asenna mitään laskuria kertomaan kävijöistä tai kävijämääristä. Yksi ihminen on niin tärkeä, etten tahdo edes ajatella mitään mikä liittyy suosioon tai menestykseen. Ceta

Yhteydenotto

Kommenttikenttään voit laittaa ajatuksesi lehdestä. Älä kuitenkaan laita linkkejä. En julkaise kommenttia tässä, vaan kerään ajatuksia tuonne https://ceta.nettisivu.org/armo-kantaa/ Toimisin hieman toisin, jos ei olisi runsasta kokemusta roskaposteista ja niiden yhteyteen piilotetuista haittalinkeistä. On kuitenkin hyvä saada hiukan palautetta. Ceta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *