Jumala on oikeassa ja ihminen väärässä

 

Jeesus sanoi: Jos he ovat minua vainonneet, tulevat he vainoamaan myös teitä. Tämä tapahtuu sen vuoksi, että näin on kirjoitettu. Jumalan sana pysyy ja tulee täyttymään viimeistä piirtoa myöten.

Kautta aikojen ihminen ei ole tuntenut Jumalaansa ja ehkä tänä päivänä vielä vähemmän. Maailman historia muka kirjoitetaan vahvemman oikeudella, tai sen joka pitää kovinta ääntä asioista. EI…se on kirjoitettu jo ja sen pitäisi laittaa ihminen miettimään/tutkimaan mikä on ”totta”, ei sen vuoksi mitä mieltä olemme, tai kuka meistä on oikeassa! Jumala on oikeassa ja ihminen väärässä … siinä on elämän ja pelastuksen avain, koska maailma on pahan vallassa!

Joh. 18:36-38 ”Jeesus vastasi: ´Minun kuninkuuteni ei ole tästä maailmasta; jos minun kuninkuuteni olisi tästä maailmasta, niin minun palvelijani olisivat taistelleet, ettei minua olisi annettu juutalaisten käsiin; mutta nyt minun kuninkuuteni ei ole täältä´. Niin Pilatus sanoi hänelle: ´Sinä siis kuitenkin olet kuningas?´ Jeesus vastasi: ´Sinäpä sen sanot, että minä olen kuningas. Sitä varten minä olen syntynyt ja sitä varten maailmaan tullut, että minä todistaisin totuuden puolesta. Jokainen, joka on totuudesta, kuulee minun ääneni´. Pilatus sanoi hänelle: ´Mikä on totuus?´ Ja sen sanottuaan hän taas meni ulos juutalaisten luo ja sanoi heille: ´Minä en löydä hänessä yhtäkään syytä.´ ”

Synnymme maailmaan syntiinlangenneessa luonnossamme / ymmärryksessämme, rakastamaan enemmän pimeyttä eikä valkeutta — Jeesus on maailman valkeus, eikä tätä valoa maailma ymmärrä!

Maailma ei tunne Jeesusta, mutta Hänen omansa tuntevat hänet ja he kuulevat hänen äänensä.

Jumalan sana piirtää kansakuntien rajat, niinkuin kaiken muunkin. Vaikka meistä hetken tuntuisikin sen olevan kuin sukellus pimeään, ei se kuitenkaan olisi pimeyttä, vaan kuin uuden sarastavan päivän kirkkaus, joka kehottaa meitä sanoen: nostakaa päänne! …nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne aika on lähellä!

”Muistakaa se sana, jonka minä teille sanoin: ’Ei ole palvelija herraansa suurempi’. Jos he ovat minua vainonneet, niin he teitäkin vainoavat; jos he ovat ottaneet vaarin minun sanastani, niin he ottavat vaarin teidänkin sanastanne.” (Joh. 15:20)

antti.a